Meidän tarinamme

Georgian Viinien Lähettiläs Suomessa

Alkumme - Intohimon ja unelman hedelmä

Geotra Oy sai alkunsa vuonna 2018, kun pieni ryhmä viinin ystäviä päätti tuoda osan Georgian rikkaasta viiniperinnöstä Suomeen. Tämä päätös ei ollut hetken mielijohde, vaan se oli kypsynyt vuosien ajan, juurtuen syvälle perustajiemme sydämiin. Heidän yhteinen visionsa oli luoda silta kahden maan ja kulttuurin välille – silta, joka kuljettaisi georgialaisen viinin tarinan suomalaisten koteihin ja sydämiin

Perinteen juuret - Tuhatvuotinen Viinikulttuuri

Georgian viinitarina on yksi maailman vanhimmista. Viininviljelyllä on maassa yli 8000 vuoden historia, ja se on kietoutunut tiiviisti kansan identiteettiin ja perinteisiin. Geotra Oy:n perustajat halusivat tuoda tämän tarinan osaksi suomalaista viinikulttuuria. Heidän matkansa Georgian viinitiloille, vanhojen viinitarhojen keskelle ja viinimestareiden oppiin loi pohjan sille, mitä Geotra nyt edustaa – aitoutta, laatua ja perinteen kunnioitusta.

Nykyhetki - Laadun ja makujen harmonia

Tänä päivänä Geotra Oy on tunnettu kunnianhimoisesta lähestymistavastaan viinien maahantuontiin. Jokainen valikoimamme viini on valittu sen ainutlaatuisen luonteen ja tarinan perusteella, joka heijastuu jokaisesta rypäleestä ja valmistusprosessin jokaisesta vaiheesta. Me keskitymme viineihin, jotka ovat syntyneet käsityönä – viineihin, jotka välittävät paitsi maun myös viinintekijöiden intohimon ja alueen ainutlaatuisen ilmaston.

Tulevaisuuden suunta - Kasvun polulla

Geotra Oy katsoo tulevaisuuteen suunnitelmina laajentaa viinivalikoimaansa ja tuoda uusia, ainutlaatuisia viinikokemuksia suomalaisille kuluttajille. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja pyrimme vahvistamaan asemaamme suomalaisilla viinimarkkinoilla, tuoden esiin Georgian viinien monimuotoisuutta ja rikkautta. Me uskomme, että jokaisessa viinissä on tarina kerrottavana – ja me haluamme kertoa nämä tarinat teille.