Syvällä Viinin Maailman Sydämessä Shanghaissa

ProWine Shanghai 2023:n Kymmenes Juhla

Marraskuun 8. päivästä 10. päivään 2023 Shanghai New International Expo Center täyttyi viinin ja elämysten ystävistä, kun ProWine Shanghai vietti kymmenettä vuosijuhlaansa. Tämä tapahtuma, joka on noussut yhdeksi Aasian vaikutusvaltaisimmista viini- ja alkoholimessuista, osoitti jälleen kerran, miksi se on merkkipaalu viinialan kalenterissa.

Kansainvälinen Näyttämö Ylitti Odotukset

Tänä vuonna messut keräsivät yli 660 näytteilleasettajaa 32 eri maasta ja alueelta, rikkoen ennätyksiä yli 27 000 kävijällä. Tämä 81,7 %:n kävijämäärän kasvu edellisestä vuodesta on osoitus alan dynaamisuudesta ja kasvavasta nälästä laadukkaita viinejä kohtaan Aasian markkinoilla.

Palkitut Viinit ja Tunnustettu Laatu

Erityisen huomionarvoista oli yli 40:n Decanter World Wine Awards (DWWA) -palkinnon saaneen viinin esittely. Decanterin osastolla oli nähtävillä 32 ainutlaatuista viiniä kahdeksasta maasta, mikä valotti DWWA:n tunnustamien viinien laatua ja monimuotoisuutta.

Oppia ja Oivalluksia Viinin Maailmasta

ProWine Shanghai 2023 sisälsi myös masterclassin, jonka piti professori Li Demei, joka on yksi Kiinan johtavista viiniasiantuntijoista. Tämä sessio tarjosi syvällisiä näkemyksiä viinimaailman suurimman kilpailun, DWWA:n, historiasta ja käytännöistä sekä maistelun, joka esitteli yhdeksän palkittua viiniä vuoden 2023 kilpailusta.

 

Geotra Oy:n Sitoutuminen Laatuun ja Osaamiseen

Geotra Oy:n osallistuminen ProWine Shanghai 2023 -tapahtumaan ei ole ainoastaan osa globaalia strategiaamme, vaan myös sitoumuksemme laatuun ja viinien monimuotoisuuteen. Olemme ylpeitä voidessamme tuoda osan tästä kansainvälisestä osaamisesta ja tunnustetusta laadusta suomalaisten nautittavaksi.

Yhteeneveto

Tämä matka Aasian viinimarkkinoiden ytimeen on vain yksi askel matkallamme kohti viininvalmistuksen tulevaisuutta. Geotra Oy jatkaa sitoutumistaan tuomaan suomalaisille ainutlaatuisia viinejä maailman joka kolkasta, juhlistaen jokaista makua ja tarinaa, joka meitä yhdistää.

Kuvia messuilta: